Viborg Julemarked

Vi er Viborg (det tidligere Viborg Handel) har i mange år gjort Viborg til Danmarks juleby ved at pynte byen med tusindvis af julelys. Derudover har de lavet det helt fantastiske julemarked på Nytorv – de har overdækket torvet med en kæmpe skyliner og pyntet med små julehuse, julelys, nisseskole, julemusik osv.

Jeg har siden 2017 arrangeret Viborgs Største Luciaoptog i samarbejde med Pavlina Salehi og Kulturskolen Viborg. Her har unge, ældre, små og store været samlet for at gå en tur gennem Viborgs gågader mens luciasangen har lydt fra mellem 150 og 250 stemmer…

Desuden har jeg sammen med Vi er Viborg og Sangkraft Viborg stået for Viborgs Musikalske Julekalender, hvor der hver dag i december har været musikalsk underholdning på Nytorv. Det har mest været mange forskellige kor og “syng med” arrangementer, men også solister, små bands, musik for de mindste mv.

Har dit kor lyst til at sprede julestemning på Nytorv i Viborg, kan du kontakte Love2Sing.

Invitation til Viborgs Største Lucia-optog

Vi gentager VIBORGS STØRSTE LUCIA-OPTOG d. 13/12 kl. 16.30. Vi mødes på Viborg Musikskole, får dragter på og LED-lysene tændt (medbring selv et hvidt lagen eller lign. samt et LED-lys).

Ca. kl. 17.00 går vi gennem gågaderne og ender på Nytorv en lille halv time senere.

Alle er velkomne uanset alder; så tag din nabo eller kollega ved hånden og dit barn/barnebarn på armen. Målet er at få en hyggelig stund sammen og at få samlet Viborgs største Lucia-optog.

Kh. Pavlina (Kulturskolen Viborg) og Anders (Sangkraft Viborg & Love2Sing)